Jongeren Stichting SAM begint kaartenactie voor ouderen

mrt 22, 2020

Zoals waarschijnlijk wel bij u bekend is, staat de wereld momenteel op z’n kop door het Coronavirus.
De jongeren van Stichting SAM willen zich graag blijven inzetten voor de medemens. Ouderen in verzorgingshuizen mogen momenteel geen bezoek meer ontvangen. Wat is er nou mooier dan deze ouderen te steunen in deze tijd en te laten weten dat we aan ze denken?  Help de Jongeren mee een oudere een glimlach op zijn/haar gezicht te toveren en zich even niet alleen te voelen! Het is heel simpel en iedereen, van jong tot oud, kan mee doen!

Hoe werkt het?
1.  Maak/koop/zoek een kaartje, tekening of iets anders leuks
2.  Schrijf erop een bericht aan een oudere
3.  Stop het kaartje in de bus bij één van de winkels die deelnemen: bakkerij Vooges in Aalsmeer-Oost; Hoogvliet in Aalsmeer-Oost; Jumbo Koster in de Ophelialaan; Lidl Aalsmeer; Albert Heijn Praamplein en Deen Praamplein.
De Jongeren zullen de kaartjes verzamelen en afgeven bij de verzorgingshuizen in Aalsmeer.

Op deze manier hopen we samen de ouderen uit Aalsmeer een warm hart toe te kunnen dragen.

Mocht u op de hoogte willen blijven van de komende activiteiten van Jongeren Stichting SAM kunt u ons volgen op de Facebookpagina. Ben jij tussen de 15 en 30 jaar oud en lijkt het je leuk om een paar keer per jaar een activiteit te organiseren voor ouderen of mensen met een beperking? Je bent van harte welkom om vrijwilliger te worden bij Jongeren Stichting SAM!
Om je op te geven kan je mailen naar jongerenstichtingsam@gmail.com.