Rolstoelwandelen

Iedere week tussen 1 februari en eind november wordt er met gasten uit Zorgcentrum ‘Aelsmeer’, ‘Rozenholm’ en ‘het Kloosterhof’ een wandelingetje gemaakt door het dorp en in de omgeving van de  Zorgcentra. Een groep van ongeveer 20 vrijwilligers zet zich, onder leiding van Coördinator Marie Kluinhaar, in om gasten een uurtje of twee uurtjes rond te rijden.

Regelmatig wordt aan de vrijwilliger gevraagd om even over de markt te rijden of even een  boodschapje te doen of even bij de Poel te kijken. Er zijn vrijwilligers die iedere week lopen, anderen 1x per 2 weken of per 3 weken of per maand. De gasten genieten altijd ten volle en zijn altijd heel dankbaar dat deze vrijwilligers dit allemaal belangeloos voor ze doen.