Boottochten

Ouderen uit de Zorgcentra maar ook uit heel Aalsmeer en Kudelstaart konden al jaren genieten van een dagje uit met de boot.
Soms naar Amsterdam dan weer over het  Braassemermeer of naar Leiden.
Toen het Zorgcentrum een tweetal jaren geleden aangaf dat er geen budget meer voor was heeft het Rode Kruis Aalsmeer het voortouw genomen en voorgesteld om samen met het Zorgcentrum en het Kloosterhof een boottocht te organiseren.Dat pakte supergoed uit en in september 2018 heeft die gezamenlijke boottocht plaatsgevonden. Er waren plm 120 gasten aan boord die allemaal thuis waren opgehaald en ook weer werden thuisgebracht.

Stichting SAM is voornemens om deze boottocht jaarlijks te organiseren omdat telkens weer blijkt dat de gasten het enorm naar hun zin hebben en altijd zeer dankbaar van boord gaan.